Godkjente callcentere

Følgende callcentere er i dag godkjente etter ordningen Godkjent Callcenter:

Granada

granada-cropped.png

Vi er en solid og fremtidsrettet familieeid bedrift som hjelper deg med alt innen kundeservice og ordrehåndtering. Her på Granada har vi investert i våre ansatte og i vår bedrifts infrastruktur helt siden 1985, slik at dere slipper. Flere av våre 50 ansatte har mer enn 20-års fartstid hos oss. Fra byen vi anser å være Norges perle, etterstreber vi å skape gode og langvarige samarbeid med våre kunder og partnere. Vi sier at våre kunders suksess er vår suksess!
Har dere behov for hjelp til å håndtere alt fra kundeservice, lager, plukk og pakk, til returer? Vi tilbyr fleksible, variable prismodeller tilpasset akkurat ditt oppdrag. Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift!

 

Besøk hjemmesiden her

ProffCom

ProffCom er et av Norges eldste og ledende selskaper innen outsourcing av kundeservice og salg, etablert i 1999. Vi har tre avdelinger i Norge, lokalisert i Oslo, Tønsberg og Kristiansund. I tillegg til dette kan vi tilby norsktalende salg og kundeservice fra vår avdeling i Beograd i Serbia. Totalt teller vi over 200 medarbeidere. Vi har tro på at høy grad av trivsel og arbeidsglede skaper de beste resultatene, derfor er vårt slagord ”Det handler om mennesker”. Vi ønsker å være mer enn bare en outsourcingleverandør, og for mange av våre kunder er vi en viktig strategisk samarbeidspartner.

Besøk hjemmesiden her

Voice2Voice

voice2voice-cropped.png

Voice2Voice holder til midt i Drammen. Lederne har over 30-års erfaring med telefon som arbeidsverktøy. Trenger du en konstruktiv sparringspartner som hjelper deg å få maksimalt ut av kunderegisteret ditt? Ønsker du hjelp som involverer telefontjenester, enten inn eller utgående? Da er vi firmaet du skal kontakte. Send oss en mail på erik@voice2voice.no så ringer vi deg for en uforpliktende prat.

Besøk hjemmesiden her

CSO Partner

CSO+Partner_2-b.png

CSO Partner har spesialisert kompetanse og en målrettet satsning på salg over telefonen rettet mot bedriftsmarkedet. Vi skal øke våre oppdragsgiveres kundeporteføljer ved nyrekruttering av kunder og øke verdien på eksisterende portefølje. CSO Partner arbeider kontinuerlig med utvikling av relasjonen til våre oppdragsgivere gjennom hele tiden å utvikle egne selgere og organisasjon..

Besøk hjemmesiden her

Consort

Consort er et salgs- og kundesenter med 150 ansatte, lokalisert i Trondheim, Oslo og Gøteborg.  Selskapet er unikt i bransjen med sitt fokus på prestasjons- og delingskultur, og samtlige som jobber i selskapet har ren fastlønn.  Fraværet av provisjoner og bonuser samt utstrakt fokus på kvalitet og teamarbeid gir oss en lav turnover, høy snittalder – og ingen støy i markedet.  Consort er sertifisert med 6 av 6 mulige Gaseller, 6 x Great Place to Work og er klimanøytrale.  Consort tilbyr forsikringsformidling, kundeservice, møtebooking, mersalg/oppsalg og konsulenttjenester.  Vi skaper mer enn salg – vi skaper kunder.

Besøk hjemmesiden her

 

SalesTech

SalesTech har i mange år vært en viktig samarbeidspartner for noen av markedets største aktører i ulike bransjer. Som en salgspartner legger vi stor vekt på gode kunderelasjoner på vegne av våre oppdragsgivere. Vi lever oss inn i våre partneres hverdag for å enklere etablere team skreddersydd for deres behov. Deres mål blir automatisk våre og dette leverer vi med høy gjennomføringsevne. Med en grunn plattform bygget av ledere, salgskonsulenter og kundebehandlere av høy kompetanse har vi kapasitet til å ta for oss flere seriøse partnere som ser verdien av våre tjenester. Det er viktig for oss å kunne skape en arena som gir mulighet for utvikling og vekst for våre ansatte, som igjen resulterer til gode resultater for våre partnere.

Besøk hjemmesiden her

Neras Direkte

NerasDirekte-cropped.png

Neras Direkte har lang erfaring sammen med våre oppdragsgivere å utvikle konsepter og strategier, sette disse ut i live og gjennomføre salgsaktiviteter. Vi har på den måten bidratt til betydelige gevinster i blant annet økt kundemasse, større inntjening og nye produktområder..

Besøk hjemmesiden her

Media Telemarketing (mTm)

MTM+LOGO+POS_2_rgb-cropped.png

Media Telemarketing (mTm) har i flere år vært en viktig faktor for flere av Norges mest kjente merkevarer i deres salgsstrategi. Selskapet har ca 120 ansatte lokalisert sentralt i Oslo. Media Telemarketing har betydelig kompetanse på abonnementsalg inn mot forbrukermarkedet og arbeider meget nært med sine kunder for å optimalisere salgsaktivitetene. Vi tilbyr et bredt spekter av salg og kundeserviceoppgaver.

Besøk hjemmesiden her

Selektiv Respons

selektivrespons-cropped.png

Selektiv Respons har 20 års erfaring innen dialogmarkedsføring og jobber med flere store kjente merkevarer innen organisasjonsmarkedet og privat næringsliv. Selskapet består av 80 hardt arbeidende ansatte i et profesjonelt salgsmiljø. Vi har spesialisert oss på salg og kundepleie, og våre kampanjer bidrar hver dag med betydelig verdiskapning for våre oppdragsgivere. Vi holder til i flotte lokaler ytterst på bryggen midt i sentrum av Grimstad.

Nimbus Direct

Nimbus_cropped.png

Nimbus Direct AS leverer salgs-og kundeforvaltningstjenester til et bredt spekter av kunder. Ingen av våre kunder er like og vi strekker oss langt i å tilrettelegge langsiktige løsninger for hver enkelt kunde. Vi ER våre medarbeidere , derfor satser vi alt på å skape et miljø hvor mennesker lytter, forstår hverandre og jobber som et team!

Besøk hjemmesiden her

Fornøyde Folk

I Fornøyde Folk arbeider vi med salg og markedsføring av merkevarer per telefon. Våre oppdragsgivere opererer innen et vidt spekter av bransjer som avis, helsekost, hussikring og kosmetikk. Vi håndterer alt fra salg til kundeoppfølging, opplagsarbeid og konsulentbistand. Kundeservice og gjennomføring av meningsmålinger inngår også i vårt produktspekter. Kort sagt; Fornøyde Folk AS leverer løsninger tilpasset den enkelte oppdragsgiveren, det være seg analyse, rådgivning eller TM-aktiviteter. Som oppdragsgiver skal du oppleve oss som en aktiv og nytenkende samarbeidspartner, som forstår ditt behov og som er en kostnadseffektiv salgskanal. Våre erfarne og dedikerte ansatte er klare til å yte en god innsats både for eksisterende og nye oppdragsgivere!

Besøk hjemmesiden her

Loyalty

Loyalty er en nordisk leverandør av kundeservice, møtebooking og salg. Vi er det tidligere callsenteret til Bring Dialog og Posten Norge og har kontorer i Oslo og Stockholm med over 270 ansatte. Loyalty har i dag langvarige samarbeid med flere av Norges topp 50 selskaper og gjennom trygge prosesser og rutiner bygger vi varige kundeforhold. Vi jobber i tillegg med mindre organisasjoner som har forstått viktigheten av tett dialog, høy aktivitet og behovet for å sette kundeservice og salgsaktiviteter i system. Sammen med våre kunder utvikler vi konsepter og løsninger som effektivt gir de beste resultatene og lojale kunder.

Besøk hjemmesiden her

Dialog Norge

dialog-cropped.png

Dialog Norge er spesialister på lojalitets– og fundraisingsamtaler for humanitære organisasjoner. Vi har 10 års erfaring med å verve nye, ta vare på nåværende og vinne tilbake frafalte givere. Vårt fokus er på å identifisere tidspunkter hvor det er lønnsomt å kommunisere med giveren og hvor telemarking er den mest effektive kanalen, alene eller integrert med andre kanaler. Våre kommunikatører har fokus på «den gode samtalen», har en snittalder på over 40, og jobber på fastlønn, som gjør at giverne er i trygge og erfarne hender. Uavhengig av resultatet, skal giveren ha en bedre relasjon med organisasjonen etter samtalen. Hver giver er viktig!

Besøk hjemmesiden her

SkyCall

skycall-cropped.png

SkyCall er et byrå med markedsledende tjenester innen telemarketing, feltsalg og salgscoaching. Dette gjør vi ved å ha hodene som er best-in-class innen sine respektive felt. Miljøet i SkyCall kjennetegnes via budskapet “kvalitet ER kvantitet” da vi jobber aktivt mot å være den foretrukne partneren blant våre samarbeidspartnere.

Besøk hjemmesiden her

Foundever

Du kjenner kanskje til oss som Sitel eller SYKES - faktumet er at vi er begge deler, og Foundever!

Høsten 2021 ble de to verdensledende call center-konsernene Sitel og SYKES slått sammen til én enhet; Sitel Group, og fra 1. mars 2023 begynner vi på et helt nytt kapittel når vi blir Foundever.

Vår bedriftskultur er preget av lagånd, innovasjon og engasjement for å alltid levere høyeste kvalitet og kundetilfredshet. Med hovedkontor i Miami, Florida (USA) og virksomhet i ytterligere 45 land, støtter vi i dag 750 klienter på 60 språk.

Foundever Norge finner du i byen mellom de syv fjell, Vestlandets hovedstad - Bergen. Fra vårt moderne kontor beliggende i Fyllingsdalen i Bergen ,har ca. 250 medarbeidere siden 2010 levert høykvalitativ norsk kundeservice, teknisk support, salg og backoffice-tjenester for oppdragsgivere primært innen eCommerce og Media & Broadcasting.

Besøk hjemmesiden her

Adresseavisens Telefontjenester (ATAS)

adresseavtelefontj-cropped.png

Adresseavisens Telefontjenester (ATAS) har i over 20 år solgt abonnement og annonser for aviser og magasiner landet rundt. Vi skaper verdi via tradisjonelle salgskanaler og i samspill med den nye digitale verden vi lever i. Adresseavisens Telefontjenester leverer kvalitet i hver salgssamtale og forsterker gode kundeforhold. Dyktig – Åpen – Stolt & Engasjert er våre kjerneverdier, og vil merkes i alle ledd. Det er disse verdiene som skaper resultater.

Besøk hjemmesiden her

Windmill

windmill-cropped.png

Windmill er et fullservice callcenterselskap med opprinnelse tilbake til 1989. Vi jobber med store og små kunder, og oppgavene spenner på tvers av flere mediekanaler og teknologier samt på tvers av de fleste områder i direktemarkedsføringsfaget.

Besøk hjemmesiden her

Telefonsekretæren - Bell Communication

Telefonsekretæren / Bell Communication er idag en av de ledende outsourcingspartnere innen personlige svartjenester og sentralbordservice. Våre kunder er småbedrifter til større konsern innen de fleste bransjer over hele landet. Vi tilbyr alt fra enkel telefonvakt til komplette outsourcede avanserte kommunikasjonsløsninger for sentralbord, ordremottak, timebestilling og kundeservice. Velg oss så garanterer vi deg bedret kundeservice, lavere kostnader og dine kunder alltid et hyggelig og profesjonelt svar.

Besøk hjemmesiden her

Enevo

enevo-cropped.png

Enevo er en salgsbedrift med over 140 ansatte med lokaler i Trondheim sentrum. Siden 2010 har vi jobbet med landsdekkende aktører innen ulike bransjer, blitt belønnet med gasellepris og er i stabil vekst. I straks 10 år har vi skilt oss klart ut bransjen som en kvalitetsbevisst salgs- og kundeservicekanal som sørger for å sette kunden, oppdragsgiver først. Vi er valgt som samarbeidspartner for våre oppdragsgivere med bakgrunn i vår arbeidsmetodikk, kompetanse og verdier og er et av landets ledende salgsvirksomheter. Vi påtar oss oppdrag innen TM, kundeservice, møtebooking, felt-salg, m.m.

 

Customer Link

CL+Logo+hvit-cropped.png

Customer Link er blant Norges ledende tilbydere innen drift av omnikanal kundeservice og salg. Vi betjener kundeservice, kundepleie, salg, teknisk support, digitale løsninger og back office for flere av de største merkevarene i Norge. Når din kunde kontakter deg, eller omvendt, er vi «linken» som bidrar til å sikre din merkevare i alle kanaler. Våre løsninger tilfører deg betydelig verdiskapning, gode kundeopplevelser og høy kundetilfredshet. Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan øke dine kunders opplevde kvalitet på kundeservicetjenester, og øke verdien på din kundebase.

Besøk hjemmesiden her

Maskineriet

Maskineriet

Maskineriet AS er ett av Norges største call center med over 450 medarbeidere fordelt på lokaler i Skien, Moss , Arendal og Oslo. Vi har også etablert oss i Falun i Sverige. Vi ble etablert i 2010 og har partnere med røtter i bransjen tilbake til 90-tallet. Maskineriet AS har vært et Godkjent Callcenter siden ordningen ble opprettet, og i 2020 ble vi kåret til Norges Beste Callcenter på MMM. Vi leverer kundeservice med høy kompetanse, fremtidsrettet teknologi og telemarketing mot både privat og bedriftsmarkedet. Våre oppdragsgivere er innen bransjer som offentlig sektor, TV/Media, strøm, bank/finans og telecom. Vår viktigste oppgave er å være en sikker og god arbeidsplass for våre ansatte og en sikker og proaktiv leverandør for våre kunder. Vi setter bærekraft høyt og er sertifisert Miljøfyrtårn og med eget Bærekraftombud som eneste bedrift i Norge.

Besøk hjemmesiden her

Best på Salg

bestpasalg-cropped.png

Best på Salg er en ny, spennende aktør i markedet med lang erfaring og ble etablert i 2019. Vi leverer alt av tjenester innen telefon og salg. Med over 10 års erfaring i telemarketing bransjen strever vi stadig etter å videreutvikle oss og følge med på nye trender i markedet. Selskapets grunnpilar er å være best i bransjen målt i – høyt levert salgskvantum, god kvalitet og ikke minst å ha lavt kundefrafall.

Besøk hjemmesiden her

Transcom Norge

transcom-cropped.png

Transcom Norge ble etablert i Fredrikstad i 1997 og er en del av Transcom WorldWide. Med 20 års fartstid i Norge har vi bred erfaring med både innkommende og utgående kundeservice via telefon, e-post, chat og sosiale medier. Vi ser at motivering og utvikling av våre medarbeidere stadig bidrar til at vi når våre egne og oppdragsgiveres mål. Hver dag jobber vi for å ivareta hva som betyr aller mest for våre oppdragsgivere, nemlig kundene deres! Dette forplikter, og gjennom vårt merkevareløfte "Outstanding Customer Experience", gjør vi nettopp dette! Vi skal ikke bare ivareta, men også øke kundemassen til våre oppdragsgivere.

Besøk hjemmesiden her

Nextcall

Nextcall er et kundesenter som har spesialisert seg på å utføre salgs- og kundeserviceoppgaver for banker, finansieringsselskaper, kortselskaper og forsikringsselskaper. Vi jobber også for mang andre kjente merkevarer innen reise, transport, IT m.m. Vi jobber på B2C og B2B. Våre ansatte er voksne og erfarne og jobber i fulle stillinger. Med en gjennomsnittsalder på 35 år og en turnover på 6 år har våre ansatte høy kompetanse og stor lojalitet overfor oss og våre oppdragsgivere. Nextcall er Great Place To Work sertifisert og Miljøfyrtårn sertifisert.

 

Besøk hjemmesiden her

RupaniCom

 

RupaniCom ble startet opp i 2018 av fire brødre med lang erfaring innenfor salg- og servicebransjen. I dag jobber det over 50 dyktige selgere på kontoret sentralt i Oslo. Her leverer vi en mengde tjenester som inkluderer nysalg, win-back og møtebooking. På kort tid har vi opparbeidet et stabilt fotfeste innenfor både B2B- og B2C-markedet og er i stadig vekst. Selv om alle oppdragsgivere og ansatte er unike, gjennomføres hvert prosjekt med samme mål: Kvalitet er grunnleggende, og volum er nøkkelen.

 

Besøk hjemmesiden her

HK Marked

hk_marked_cropped.png

HK Marked AS er en totalleverandør av salgstjenester til privat og bedriftsmarkedet. Som selskap brenner vi for sunn benchmarking, og har en klar visjon om å være landets ledende salgsselskap. Vi arbeider med landets største og eldste aktører, og har bred kompetanse i både felt og telemarketing kanalen. Som samarbeidspartner er vi innovativ og søkende, noe vi mener er en avgjørende faktor for verdiskapning. Vi utfordrer dagens KPIer og tar på oss oppdrag innen salg, kundeservice, servicesamtaler og møtebooking.

Besøk hjemmesiden her

BISON TM

LogoBison-crop.png

BISON TM BISON TM er en erfaren og moderne salgsbedrift lokalisert i Kristiansand, Grimstad, Tønsberg og Drammen. Selskapet har lang erfaring fra krevende telemarketing- prosjekter, og målet er å skape verdi for kunder og kundenes kunder. Vi liker å jobbe langsiktig og i partnerskap med våre oppdragsgivere og være en sentral bidragsyter som sikrer gode kundereiser. Ta kontakt for en god TM-prat!

Besøk hjemmesiden her

Teleperformance

teleperformance-cropped.png

Teleperformance er et globalt selskap med mer enn 330.000 ansatte. Vi kommuniserer med mer enn 40 % av verdens befolkning hvert år via telefon, e-post, sosiale medier og chat. Selskapet er etablert i 80 land, og kommuniserer på 265 ulike språk og dialekter. Dette gir en unik mulighet for å skape felles standarder for beste praksis hentet fra alle våre virksomheter verden over, noe som gir våre samarbeidspartnere det beste grunnlaget for å skape de beste kundeopplevelsene. Virksomheten omsatte for mer enn 5,5 milliarder euro i 2019. I Teleperformance Norge er det ca. 350 ansatte, og hovedkontoret er i Oslo.

Besøk hjemmesiden her

Mogi

Mogi AS | LinkedIn

Mogi hjelper din virksomhet med lønnsom og smart kundevekst gjennom å øke kundetilgangen og reduserer kundeavgangen. Vår spisskompetanse er telefonsalg og telefonmarkedsføring, og vi utfører oppdrag innen nysalg, mersalg, winback, antichurn, kundepleie, møtebooking og leadsgenering. Mogi er et kompetansedrevet foretak, der kvaliteten på vårt arbeid er helt avhengig av menneskene som arbeider hos oss. Vi fokuserer på løpende utvikling, mestring og autonomi, som skaper gode og lønnsomme resultater. Vi er stolte over det vi gjør, og våre kunder har i oss en partner med både selvtillit og kapasitet – samtidig innser vi ydmykt at vi er aldri bedre enn vårt siste oppdrag.

Besøk hjemmesiden her

Web levert av CustomPublish AS