Godkjente callcentre

Følgende callcentre er i dag godkjente etter ordningen Godkjent Callcenter.

 

ProffCom

Proffcom

ProffCom er et av Norges eldste og ledende selskaper innen outsourcing av kundeservice og salg, etablert i 1999. Vi har tre avdelinger i Norge, lokalisert i Oslo, Tønsberg og Kristiansund. I tillegg til dette kan vi tilby norsktalende salg og kundeservice fra vår avdeling i Beograd i Serbia. Totalt teller vi over 200 medarbeidere. Vi har tro på at høy grad av trivsel og arbeidsglede skaper de beste resultatene, derfor er vårt slagord ”Det handler om mennesker”. Vi ønsker å være mer enn bare en outsourcingleverandør, og for mange av våre kunder er vi en viktig strategisk samarbeidspartner.


Besøk hjemmesiden her

Decision

Decision

Decision ble stiftet i 2000 og er en bedrift som har salg i fokus både ved inngående og utgående henvendelser. Vi skal levere de beste resultatene for våre kunder og holde et jevnt høyt profesjonelt nivå. Vi tror på at kvalitet i alle ledd gir gode og stabile resultater. Våre medarbeidere skal med grensesprengende kampvilje og maksimal motivasjon utgjøre Norges beste salgsverktøy. Vi holder til i Oslo sentrum og tar på oss oppdrag innen både salg og kundeservice på privat- og bedriftsmarkedet.

Besøk hjemmesiden her

DRS

DRS

DRS er et byrå som har eksistert siden 2004, men med røtter tilbake til 80 tallet. Vi holder til i sentrum av Oslo i Rosenkrantzgate der vi har 45 plasser og 120 ansatte som jobber med telefon som verktøy. Vi tilbyr telemarketing med gode resultater og høy kvalitet og jobber mot både privat- og bedriftsmarkedet. I tillegg tilbyr vi utleie av plasser samt stand og utleie av personell med spisskompetanse på salg. DRS har vært aktive i Nordma i mange år og deltatt aktivt i foreningen. Vi tror på: Det skal være kundepleie i alt salg – og salg i all kundepleie!.

Besøk hjemmesiden her

Webhelp

Webhelp

Webhelp er en global business process outsourcer (BPO) som er spesialisert innen Customer Experience og betalingshåndtering i tillegg til salg- og markedstjenester via tale samt sosiale og digitale kanaler. Webhelp Nordic har kontor i Oslo og Fredrikstad og vi er omkring 300 ansatte i Norge.

Besøk hjemmesiden her

Maskineriet_h

Maskineriet

Maskineriet er en komplett leverandør av salg & kundeservice tjenester. I dag jobber det 250 dyktige selgere i Maskineriet, fordelt på våre kontorer i Skien, Oslo og Moss. Vi påtar oss oppdrag innen TM, kundeservice, møtebooking, dørbank, stand og messesalg. Hos oss får du profesjonalitet i alle ledd og en proaktiv samarbeidspartner som er opptatt av at vi sammen skal lykkes. Kvalitet for våre oppdragsgivere og trivsel blant våre ansatte er fundamentet i Maskineriet.

Besøk hjemmesiden her

MMG_ny

Max Marketing Gruppen

MMG ble etablert i 2006. Ideen var å skape en unik organisasjon med basis i dialogmarkedsføring. Gjennom kreative, gode løsninger skulle selskapet skape verdier både for kundene og selskapet. Vi har hatt en kraftig organisk vekst gjennom disse årene og har levert gode resultater til både oppdragsgivere, medarbeidere og eiere. MMG består i dag av 13 datterselskaper og tett på 500 medarbeidere og tilbyr et bredt spekter av tjenester innen dialogmarkedsføring, logistikk, It-løsninger, innfordring og monteringsoppdrag. Fra Kristiansand, styres virksomheten i 5 byer langs kysten og ved 3 byer i Sverige.

Besøk hjemmesiden her

Bell

Telefonsekretæren / Bell Communication

Telefonsekretæren er idag en av de ledende outsourcingspartnere innen personlige svartjenester og sentralbordservice. Våre kunder er småbedrifter til større konsern innen de fleste bransjer over hele landet. Vi tilbyr alt fra enkel telefonvakt til komplette outsourcede avanserte kommunikasjonsløsninger for sentralbord, ordremottak, timebestilling og kundeservice. Velg oss så garanterer vi deg bedret kundeservice, lavere kostnader og dine kunder alltid et hyggelig og profesjonelt svar.

Besøk hjemmesiden her

Loyalty

Loyalty

Loyalty er det tidligere Callsenteret til Bring Dialog og Posten Norge. Som talk2me startet vi å drifte Callsenter allerede i 1995. Vi er i dag over 200 ansatte i et profesjonelt miljø som har spesialisert oss på drift av Callsentre, outsourcing av Kundeservice og Rekruttering. Loyalty har i dag langvarige samarbeid med flere av Norges topp 50 selskaper. Vi jobber i tillegg med mindre organisasjoner som har forstått viktigheten av tett dialog, høy aktivitet og behovet for å sette salgsaktiviteter i system. Vi har sentrale lokaler i Sandakerveien 24D (Myrens Verksted) på Sagene i Oslo. Sammen med våre kunder utvikler vi konsepter og løsninger som effektivt gir de beste salgsresultater og lojale kunder.

Besøk hjemmesiden her

FornoydeFolk

Fornøyde Folk

I Fornøyde Folk AS arbeider vi med salg og markedsføring av merkevarer per telefon. Våre oppdragsgivere opererer innen et vidt spekter av bransjer som avis, helsekost, hussikring og kosmetikk. Vi håndterer alt fra salg til kundeoppfølging, opplagsarbeid og konsulentbistand. Kundeservice og gjennomføring av meningsmålinger inngår også i vårt produktspekter. Kort sagt; Fornøyde Folk AS leverer løsninger tilpasset den enkelte oppdragsgiveren, det være seg analyse, rådgivning eller TM-aktiviteter. Som oppdragsgiver skal du oppleve oss som en aktiv og nytenkende samarbeidspartner, som forstår ditt behov og som er en kostnadseffektiv salgskanal. Våre erfarne og dedikerte ansatte er klare til å yte en god innsats både for eksisterende og nye oppdragsgivere!

Besøk hjemmesiden her

Sykes

SYKES

Vi leverer en rekke avanserte kundekontakt løsninger innen kommunikasjon, finansielle tjenester, helsevesen, teknologi, transport og fritid. Som en del av en verdensomspennende organisasjon og med 20-års erfaring i Norden, har vi styrken og kompetansen som kreves for å levere den eksakte og optimale løsningen dere trenger. SYKES leverer tjenester via alle kommunikasjonskanaler inkludert telefon, e-post, sosiale medier og chat fra våre åtte kundesentre i Norge, Danmark, Finland og Sverige. Ved vårt kundesenter i Bergen jobber ca 250 personer med å yte service for norske kunder.

Besøk hjemmesiden her

Nextcall

Nextcall

NextCall er kundesenter som har spesialisert seg på å utføre salgs- og kundeserviceoppgaver for banker, finansieringsselskaper, kortselskaper og forsikringsselskaper. Selskapet ble etablert i 2004, og alle eiere og ansatte hadde da bakgrunn fra finansieringsbransjen. Våre ansatte er voksne og erfarne. Turnoveren er svært lav, noe som er avgjørende for å sikre god kompetanse og fornøyde oppdragsgivere. Nextcall holder til i Skien sentrum..

Besøk hjemmesiden her

Cee Call_02

Cee Call

Cee Call har over 15-års erfaring innen salg, medie- og kundekommunikasjon samt prosjektledelse. Vi ønsker å være en samarbeidspartner som kan skape gode inntjeningsmuligheter ved økt salg og kundetilfredshet. Vi har kontorer mitt i Oslo sentrum og gjennomfør oppdrag både i Norske og Svenska markedet. 

Besøk hjemmesiden her

LogoBison

BISON TM

BISON TM er en salgsbedrift i Grimstad. Selskapet har sin bakgrunn fra og er en sammenslåing av flere kjente callcentere. BISON TM arbeider for kjente merkevarer og trives best med langsiktige samarbeidspartnere hvor vi sammen skaper gode prestasjoner. Vi gjør salg og winback mot privatmarked samt salg og møtebooking for næringslivet..

Besøk hjemmesiden her

AdressavisensTelefontjenester

Adresseavisens Telefontjenester AS (ATAS)

Adresseavisens Telefontjenester AS har i over 20 år solgt abonnement og annonser for aviser og magasiner landet rundt. Vi skaper verdi via tradisjonelle salgskanaler og i samspill med den nye digitale verden vi lever i. Adresseavisens Telefontjenester leverer kvalitet i hver salgssamtale og forsterker gode kundeforhold. Dyktig – Åpen – Stolt & Engasjert er våre kjerneverdier, og vil merkes i alle ledd. Det er disse verdiene som skaper resultater.

Besøk hjemmesiden her

CL Logo hvit

Customer Link

Customer Link AS er blant Norges ledende tilbydere innen drift av omnikanal kundeservice og salg. Vi betjener kundeservice, kundepleie, salg, teknisk support, digitale løsninger og back office for flere av de største merkevarene i Norge. Når din kunde kontakter deg, eller omvendt, er vi «linken» som bidrar til å sikre din merkevare i alle kanaler. Våre løsninger tilfører deg betydelig verdiskapning, gode kundeopplevelser og høy kundetilfredshet. Kontakt oss for å finne ut hvordan vi kan øke dine kunders opplevde kvalitet på kundeservicetjenester, og øke verdien på din kundebase.

Besøk hjemmesiden her

Neras

Neras Direkte

Vi har lang erfaring sammen med våre oppdragsgivere å utvikle konsepter og strategier, sette disse ut i live og gjennomføre salgsaktiviteter. Vi har på den måten bidratt til betydelige gevinster i blant annet økt kundemasse, større inntjening og nye produktområder..

Besøk hjemmesiden her

Windmill

Windmill

Windmill er et fullservice callcenterselskap med opprinnelse tilbake til 1989. Vi jobber med store og små kunder, og oppgavene spenner på tvers av flere mediekanaler og teknologier samt på tvers av de fleste områder i direktemarkedsføringsfaget.

Besøk hjemmesiden her

Transcom

Transcom

Transcom Norge ble etablert i Fredrikstad i 1997 og er en del av Transcom WorldWide. Med 20 års fartstid i Norge har vi bred erfaring med både innkommende og utgående kundeservice via telefon, e-post, chat og sosiale medier. Vi ser at motivering og utvikling av våre medarbeidere stadig bidrar til at vi når våre egne og oppdragsgiveres mål. Hver dag jobber vi for å ivareta hva som betyr aller mest for våre oppdragsgivere, nemlig kundene deres! Dette forplikter, og gjennom vårt merkevareløfte "Outstanding Customer Experience", gjør vi nettopp dette! Vi skal ikke bare ivareta, men også øke kundemassen til våre oppdragsgivere.

Besøk hjemmesiden her

CSO

CSO Partner

CSO Partner har spesialisert kompetanse og en målrettet satsning på salg over telefonen rettet mot bedriftsmarkedet. Vi skal øke våre oppdragsgiveres kundeporteføljer ved nyrekruttering av kunder og øke verdien på eksisterende portefølje. CSO Partner arbeider kontinuerlig med utvikling av relasjonen til våre oppdragsgivere gjennom hele tiden å utvikle egne selgere og organisasjon..

Besøk hjemmesiden her

Procall

ProCall

Vårt kontaktsenter nytter seg av den mest moderne teknologi for samspill mellom data og telefoni. Dette gjør at vi kan tilby salg, support og service på inngående telefoni, utgående telefoni og epost/SMS..

Besøk hjemmesiden her

TP

Teleperformance

In Norway, we operate six call centers with 340 fully integrated workstations to accommodate both inbound and outbound call traffic. For stability, we use state-of-the-art technology from the world's leading suppliers. Our technical solution enables us to handle customer contacts in one queue, including letters, coupons, e-mails, SMS, faxes and phone calls..

Besøk hjemmesiden her

Voice2Voice

Voice2Voice

Voice2Voice AS holder til midt i Drammen. Lederne har over 30-års erfaring med telefon som arbeidsverktøy. Trenger du en konstruktiv sparringspartner som hjelper deg å få maksimalt ut av kunderegisteret ditt? Ønsker du hjelp som involverer telefontjenester, enten inn eller utgående? Da er vi firmaet du skal kontakte. Send oss en mail på erik@voice2voice.no så ringer vi deg for en uforpliktende prat.

Besøk hjemmesiden her

MaxDialog_283x198

Max Dialog

Max Dialog As er et ungt firma i stor vekst. Vi har holdt på siden 2012 og allerede mangedoblet antall stillinger hos oss. Vi er og skal være kjent for god kvalitet i alle ledd. I tillegg er erfaringen fra våre oppdragsgivere at vi leverer sterke resultater gang på gang. Vi jobber mest mot bedriftsmarkedet, men leverer også mot privat..

Besøk hjemmesiden her

MTM LOGO POS_2_rgb

Media Telemarketing

Media Telemarketing AS (mTm) har i flere år vært en viktig faktor for flere av Norges mest kjente merkevarer i deres salgsstrategi. Selskapet har ca 120 ansatte lokalisert sentralt i Oslo. Media Telemarketing har betydelig kompetanse på abonnementsalg inn mot forbrukermarkedet og arbeider meget nært med sine kunder for å optimalisere salgsaktivitetene. Vi tilbyr et bredt spekter av salg og kundeserviceoppgaver.

Besøk hjemmesiden her

MogiSales

Mogi Sales

Mogi Sales er et salgsselskap med spisskompetanse på telefonsalg og feltsalg som gir bedrifter lønnsom kundevekst. Våre 47 medarbeidere bidrar med nysalg, mersalg, kundepleie, møtebooking og prospekting. Mogi Sales er et kompetansedrevet foretak, der kvaliteten på vårt arbeid er helt avhengig av menneskene som arbeider hos oss. Vi fokuserer på løpende utvikling, mestring og autonomi, som skaper gode og lønnsomme resultater. Vi er stolte over det vi gjør, og våre kunder har i oss en partner med både selvtillit og kapasitet – samtidig innser vi ydmykt at vi er aldri bedre enn vårt siste oppdrag.

Besøk hjemmesiden her

Granada kopi

Granada

Granada AS Callcenter og varehotell, ble etablert i 1985. Vi utfører oppgaver som kunder ikke har resurser til, slik at de kan bruke energi på å utvikle sin bedrift. Vi behandler kundehenvendelser via alle kanaler (mail, chat, telefon, sosiale medier) via våre skybaserte kontaktsenterløsninger. Våre erfarne kundebehandlere er opptatt av å yte det beste innen service, support og saksbehandling. Driver du med e-handel? Integrer din nettbutikk med vårt lagersystem og la oss lagre varer, plukke, pakke og sende ordre med ønsket transportør, samt behandle retur.

Besøk hjemmesiden her

Supportera

SupportEra

SupportEra leverer tjenester innenfor salg og kundeservice med mulighet for å være en overflow partner. Vi leverer tjenester innen alle kontaktkanaler som for eksempel sosiale medier, chat, e-post m.m. og tilbyr også tjenester som soft collection og velkomstsamtaler. Vår kompetanse ligger hovedsaklig på å levere disse tjenestene med høy grad av kvalitet og hitrate ettersom teamet kan vise til 15 års erfaring fra ulike lederposisjoner med totalansvar i verdens største aktør innen disse tjenestene.

Besøk hjemmesiden her

Web levert av CustomPublish AS